Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Tanden bleken

Wat kun je verwachten van de behandeling?

Voordat wij de behandeling starten, nemen wij eerst samen een aantal vragen door (intake). Dit is nodig om te bepalen of wij jouw gebit kunnen behandelen. Als er geen contra-indicaties zijn kunnen wij de behandeling starten.

Allereerst wordt jouw tandenkleur bepaald aan de hand van de Shade Guide (kleurpallet tanden). Daarna krijg je een Finger Brush waarmee jij jouw tanden poetst. Vervolgens wordt er een bitje met Magic White gel in jouw mond geplaatst. Voordat de blue light lamp wordt aangezet, krijg je een beschermingsbril op. Deze beschermt jouw ogen voor het blauwe licht. Deze ‘speciale blue light lamp’ wordt op jouw tanden gericht en zorgt ervoor dat de whitening gel wordt geactiveerd. Zodra de whitening gel zijn werk heeft gedaan, wordt het bitje verwijderd en spoel je jouw mond. Het resultaat is direct zichtbaar. Gemiddeld worden uw tanden 4 – 9 tinten lichter. Afhankelijk van je persoonlijke levensstijl en mondhygiëne blijft het resultaat 3-6 maanden zichtbaar.

Belangrijk
Wacht tot 1 uur na de behandeling om wat water te drinken en tot 4 uur na de behandeling om iets te eten of te drinken of te roken.
Kom de eerste 24 uur niet in aanraking met sterk gekleurde voeding of dranken (koffie, thee, wijn, tomatensaus etc.). Dit kan het resultaat beïnvloeden.

Veiligheidsnorm
Wij werken met de producten en apparatuur van Magic White. Magic White is CE gecertificeerd.

 
Mogelijke oorzaken van de verkleuring:

Externe verkleuring van de tand (tabak, koffie, sauzen, thee, voeding,..)
Interne verkleuring van de tand (zachte fluorose of gekleurde tetracycline)
Genetische vergeling van de tanden

Deze oorzaken beinvloeden ook de houdbaarheid van het resultaat.
Maak afspraak