Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Massage

Bodystyle Pro – Lymfedrainage

De Bodystyle Pro geeft een lymfe-activerende massage.
Luchtkamers in het pak vullen en legen zich waardoor het overtollig vocht in het lichaam afdrijft. Op deze manier worden rusteloze benen verlicht, de huid verstrakt en oedeem verminderd. Wil je een strakke huid op de dijen, buik en billen en tegelijkertijd van een wellnesservaring willen genieten?
Dan is de lymfeactiverende massage met de bodystyle pro precies wat u zoekt!

 

Infrarood Massage

De infrarood massage werkt met een roterend handstuk dat i.c.m. infraroodwarmte een dieptemassage geeft.
Het masseert de huid en weefsels. Door de wisseling in druk op de spieren geeft het een maximaal resultaat op het lichaam.
Bij deze massage wisselen we af tussen de handen en het roterende handstuk.

Infrarood massage – 45 minuten

Nek, Rug, Schouders

Infrarood massage – 60 minuten

Nek, Rug, Schouders, Achterkant benen & armen.

Ontspanningsmassage

De ontspanningsmassage is een van de meest bekende massagevormen en ondertussen al duizenden jaren oud. De basis van deze massage is de geest en het lichaam tot rust te brengen.

Een ontspanningsmassage voor een betere gezondheid van lichaam en geest

Een ontspanningsmassage is genieten op z’n puurst. Het is een heerlijke manier om je lichaam te ontspannen. Deze massage geeft je echter meer. Veel meer. Het maakt je spieren soepel, het verlicht stress en spanning én het zuivert je lichaam. Door de volle aanraking, verschillende technieken en aandacht brengt onze masseur jou en je lichaam in een ontspannen staat. De natuurlijke, geurende oliën voelen heerlijk op je huid en maken het voor jou nog makkelijker om echt te ontspannen.

Het mooie is, wanneer je je lichaam regelmatig een ontspanningsmassage gunt, merk je dat je lichaam je veel teruggeeft. Je immuunsysteem versterkt, je wordt soepeler, stress vermindert, je bent fitter en je krijgt meer energie. Zo zijn er meer voordelen en effecten die een ontspanningsmassage jou direct én op langere termijn geeft. Wees extra aardig voor je lichaam en ontdek de kracht van een ontspanningsmassages.

Voor wie is een ontspanningsmassage bestemd?

De ontspanningsmassage is in de eerste plaats een zachte en rustige variant van de klassieke massage en bestemd voor diegenen die hun spieren en lichaam op een vriendelijke manier willen ontspannen. Een ontspannen lichaam zorgt tegelijk voor mentale ontspanning. Een regelmatige ontspanningsmassage werkt ook preventief omdat het lichaam deze ontspanning opslaat in het lichaamsgeheugen en hier steeds makkelijker aan kan refereren. Dit kan een herhaling van klachten voorkomen.

Waarom een ontspanningsmassage?

De redenen voor een ontspanningsmassage zijn erg uiteenlopend en verschillen van persoon tot persoon. De meerderheid van al diegenen die regelmatig zo’n massage laten uitvoeren zoeken ontspanning en willen in de eerste plaats hun stress verminderen. Stress kan de oorzaak zijn van de meest uiteenlopende gezondheidsklachten, zoals:

– Pijn en chronische pijn

– Stijve en pijnlijke spieren

– Alle soorten rugpijn

– Nek- en schouderklachten

– Hoofdpijn en migraine

Een ontspanningsmassage kan verlichting brengen en de pijn doen verzachten en in sommige gevallen zelfs (tijdelijk) laten verdwijnen.

Soepel en ontspannen lichaam

Een ontspanningsmassage kan uiteraard ook werken zonder dat je fysieke klachten hebt. Naast de reeds vernoemde voordelen, zorgt een ontspanningsmassage namelijk ook voor het herstel van het zelf genezend vermogen van ons lichaam. Tijdens een ontspanningsmassage vloeien spanningen die in voorbije periode werden opgebouwd weg en komt de geest tot rust. De massage werkt ook preventief en zorgt dat stress en vervelende situaties makkelijker los gelaten kunnen worden en niet opgeslagen worden in het lichaam.

Soms leert zo’n massage ons dat spieren strakker, vaster en harder aanvoelen dan we zelf beseffen. Dat is dan vaak weer het gevolg van het langdurig belasten van steeds dezelfde spieren of spiergroepen, van lange tijd aanhouden van dezelfde houding, bijvoorbeeld door kantoorwerk of veel in de auto zitten.

Tijdens een ontspanningsmassage wordt extra aandacht aan deze spiergroepen besteed. Vaak ervaar je na een eerste behandeling al een opmerkelijke verbetering.

Ontspanningsmassage – 30 minuten

Nek, rug, schouders

Ontspanningsmassage – 45 minuten

Nek, Rug, Schouders, Achterkant benen

Ontspanningsmassage – 60 minuten

Nek, Rug, Schouders, Achterkant benen, Armen

Ontspanningsmassage – 90 minuten

Nek, Rug, Schouders, voor- en achterkant benen, armen, gezicht en hoofdhuid.
Maak afspraak