Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Beauty

Gezichtsbehandelingen

Wij gebruiken bij al onze behandelingen de huidverbeterende producten van Nouvital Cosmetics, aangepast op uw huidtype en wensen.

Quick cleansing (30 min):

Tijdens deze korte gezichtsbehandeling wordt het gelaat intensief gereinigd door middel van een oppervlakte reiniging, dieptereiniging (met stoom), reinigend masker, onzuiverheden verwijderen en dag/nacht verzorging.

*Deze behandeling is geschikt voor een jonge en/of onzuivere huid.

Relaxing facial (45 min):

Deze gezichtsbehandeling is bedoeld om jou even heerlijk in de watten te leggen. We beginnen de behandeling met een oppervlakte reiniging, dieptereiniging (met stoom), hierna brengen wij een verzorgend masker aan terwijl u ondertussen kunt genieten van een heerlijke massage van de nek/schouders, gelaat en hoofdhuid. Wij sluiten de behandeling af met een serum en dag/nacht verzorging.

*Deze behandeling is geschikt voor ieder huidtype.

A wonder for beauty (90 min):

Bij onze meest uitgebreide gezichtsbehandeling lig jij 90 minuten lang in ultieme ontspanning. We starten de behandeling met een korte welkomst massage, hierna reinigen we de huid door middel van een oppervlakte reiniging en een dieptereiniging (met stoom). Dan verwijderen we alle onzuiverheden en brengen we een masker aan. Tijdens dit masker kunt u genieten van een heerlijke massage van het gelaat de nek en de schouders. Vervolgens brengen we een verkwikkend oogmasker aan terwijl u geniet van een hoofdhuid of hand/arm massage. Tot slot brengen wij een concentraat/serum aan en sluiten af met de dag/nacht verzorging.

*Deze behandeling is geschikt voor ieder huidtype.

  • Al onze behandelingen zijn inclusief huidanalyse
  • Al onze behandelingen zijn te combineren met verven, epileren en/of waxen.
  • Na onze behandelingen kunt u nog even heerlijk na-genieten met een kopje koffie/thee en wat lekkers.

Anti-aging behandelingen

De anti-aging behandelingen van Salon Shine Lemmer worden uitgevoerd met geavanceerde en moderne apparatuur die diep in de huid werkt. De gebruikte technieken staan voor de laatste ontwikkelingen in beautyland en garanderen een jongere, strakkere en stralende huid.

Collageen Boost

Collageen is met 70% een hoofdbestanddeel van het losmazige bindweefsel in de menselijke huid. Collageen is verantwoordelijk voor stevigheid en elasticiteit van de huid. Tijdens het vernieuwingsproces van de huid wordt op jonge leeftijd voldoende collageen gemaakt om de huid jong, stevig en soepel te houden. Na het 25e levensjaar neemt de productie van collageen gestaag af. Hierdoor veroudert de huid en ontstaan er rimpels, de huid wordt slapper en effecten van buitenaf hebben een grotere invloed op de huid.

Tijdens deze behandeling zorgen we voor een verhoging van de collageen productie in de huid op celniveau. Het verbetert de vochtbalans en elasticiteit van de huid, waardoor het zichtbaar de rimpels vermindert en meer volume geeft aan de huid.

  • Dubbele reiniging
  • Vitamine C Concentrate + Hyaluron Concentrate
  • Led Masker -> Collageen licht -> Stimuleert de aanmaak van collageen en elastine
  • Nouvital Pro collagen Day/Night cream

Mesobio – Facelift 

 Cosmetische artsen bevelen de radio frequentie methode aan als een veilige non-operatieve facelift en verjongingsmethode voor het gezicht.

Tijdens deze behandeling worden door middel van endothermische energie en radiofrequente straling de huidcontouren verstrakt en de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd wat het effect van een facelift nabootst.

  • Dubbele reiniging
  • Supreme Cell emulsion (Emulsie verrijkt met stamcellen uit de kern van arganfruit, die bekend staat om zijn celregenererende werking) insluizen door middel van de mesobiolift
  • Dag/Nacht verzorging

 Voor het beste resultaat adviseren wij de behandeling in kuurverband. Deze kuur bestaat uit 6 behandelingen, waarvan 1 behandeling per 7 tot 14 dagen.

Maak afspraak