Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK

Behandelingen

Figuurcorrectie

Veel klanten komen naar onze salon vanwege de vooruitstrevende techniek die onze apparaten bieden op het gebied van figuurcorrectie.
Met de nieuwste technologie cryolipolyse apparatuur kunnen we plaatselijk vet nog beter behandelen.
Ons cryolipolyse apparaat is uniek omdat deze met iedere handle een groter gebied behandelt.
Met onze TEI System kunnen we o.a. cellulite en striae verminderen, lokaal vet verbranden, de huid verstevigen,
onbelast sportem, spiermassa opbouwen, en rugklachten verminderen.

Meer informatie 

Massage

De massages die wij aanbieden worden ondersteund door onze apparatuur. Met de rollaction zijn wij in staat een dieptemassage met infraroodwarmte te geven die naast de ontspannende werking ook een positief effect heeft op het bindweefsel en de huid. Huidverstrakking en verminderde cellulite is een positieve bijkomstigheid van de Rollaction massage
Onze Bodystyle Pro is een revolutionair apparaat met een medisch en wetenschappelijk bewezen techniek voor het efficiënt uitvoeren van een lichaamsmassage & lymfedrainage voor esthetiek en pijnverlichting.

Meer informatie 

Facials

Onze gezichtsbehandelingen vinden hun oorsprong in onze apparatuur. De techniek biedt een onovertrefbaar resultaat op het gebied van anti-aging. Met de mesobiolift kunnen we o.a. rimpels afzonderlijk behandelen en verzachten voor een jongere uitstraling.
LED licht heeft de bijzondere eigenschap om huidcellen te regenereren en de aanmaak van collageen te stimuleren. Het lichttherapie LED gezichtsmasker bevat maar liefst 150 LED lampjes en maakt gebruik van 5 verschillende golflengtes (3 kleuren), ieder met haar specifieke behandelindicaties.⁠

Meer informatie 

Een stel wittere tanden en ook nog met natuurlijke producten, wie wil dat niet?
Magic White is de onomstreden marktleider in de cosmetische tanden whitening en helpt mensen in meer dan 26 landen aan een Magic Smile. Magic White brengt jouw tanden weer terug naar de originele kleur, de kleur van jouw tandbeen.
Niet alleen worden je tanden weer witter, jouw gebit ondergaat ook een reiniging.