Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
Terug naar ons blog

In shape na je zwangerschap

Gepubliceerd op:

Je bent mama geworden voor de eerste keer of wellicht nog een keer, gefeliciteerd! De zwangerschap was een bijzondere tijd en nu is daar een kleintje bij gekomen. Een hectische, maar vooral bijzondere tijd waar je zoveel mogelijk van mag genieten. 

Waar de ene mama na een zwangerschap binnen no-time en zonder veel moeite weer in shape is moet de andere mama hard werken om weer in shape te komen. Het kan frustrerend zijn om te zien hoe dat bij de ene zo makkelijk gaat terwijl jij er hard voor moet werken. Daarbij is er door je kleine spruit minder tijd voor het bereiden van maaltijden en meerdere keren per week sporten. Bij Salon Shine XL kunnen we je helpen weer in shape te komen!

Huidige situatie en doel bepalen

Voordat je start met diëten en/of sporten is het van belang dat je goed gaat bedenken wat je doel is en op welke termijn je dit wil halen.
Wat is haalbaar en wat moet je daarvoor doen en laten?

Onze specialisten kunnen samen met jou kijken naar jouw situatie en mogelijkheden. Heb je overgewicht, plaatselijke vetophopingen, vochtophopingen of een slappe huid? Voor alle opties hebben we één of meerdere mogelijkheden. Lees maar mee met onderstaande opties

Wil je meer informatie over jouw mogelijkheden? Maak dan zeker een afspraak voor een vrijblijvende rondleiding. Tijdens de rondleiding laten we je de apparatuur zien en vertellen we je er meer over. Ook kunnen we indien gewenst direct een plan van aanpak maken voor jou!

1. Kilo’s verliezen

Wil je echt een aantal kilo’s kwijt dan is het je voeding het eerste waar we naar gaan kijken. Zonder de juiste voeding wordt het namelijk wel heel lastig, zo niet onmogelijk die overtollige kilo’s kwijt te raken.
Naast de werkzaamheden van schoonheidsspecialisten bij Salon Shine XL zijn Sandra en Karina beide ook Gewichtsconsulentes bij Gewichtsbeheersing van A tot Z.
Met het dieet van Gewichtsbeheersing van A tot Z boeken we al vele jaren fantastische resultaten bij heel veel verschillende type mensen. Het dieet van Gewichtsbeheersing van A tot Z bestaat uit maaltijdvervangers die makkelijk en snel te bereiden zijn. Anders dan bij een shakedieet bieden wij naast shakes ook andere maaltijdvervangers aan zoals hotmeals, repen, pap en speciale ontbijtshakes.
Het dieet kent diverse programma’s en afhankelijk van jouw situatie en doel bepalen we samen welk programma het best bij jou past. Bij afname van de maaltijdvervangers krijg je gratis begeleiding van onze coaches, een waardevol onderdeel in jouw proces naar een slanker lijf.
Ook na het dieet laten we jou niet los, we gaan je namelijk veel leren over voeding en wat een gezond eetpatroon is. Op die manier zorgen we er voor dat je niet terug valt in oude gewoontes en weer aan komt. Samen bouwen we langzaam op tot een aantal calorieën dat past bij jouw lijf en levenstijl.
Gewichtsbeheersing van A tot Z beperkt zich niet tot Lemmer en Salon Shine XL maar heeft ook vestigingen in: Joure, Heerenveen, Bolsward, Oosterwolde, Sneek, Scharnegoutum, Gouda, Reeuwijk en Waddinxveen.

Gewichtsconsulentes 

2. Overall figuurcorrectie

Tijdens de zwangerschap is er veel veranderd aan en in je lijf. Je bent gegroeid in omvang en ook weer verminderd in omvang. Dat kan er voor hebben gezorgd dat je lichaam nu anders is geproportioneerd dan je gewend was en ook is je huid misschien verslapt.
Met het TEI System bieden we een algehele lichaamsbehandeling aan die zorgt voor spierversteviging, huidverstrakking, vetreductie en vermindering van cellulite. Met het TEI System behandelen we het gehele lichaam. Door de diverse programma’s van het apparaat kunnen we heel doelgericht werken aan jouw doel. Groot voordeel is dat alle programma’s spieropbouwend werken waardoor je metabolisme wordt verhoogd. Het apparaat heeft zelfs een speciaal post-birth programma die speciaal is ontworpen voor vochtafvoer, huidverstrakking en spieropbouw.
Een behandeling met het TEI System kun je vergelijken met onbelast sporten.
Een kennismakingskuur op het TEI System boek je al vanaf 99,-

TEI System 

3. Plaatselijke figuurcorrectie

Is jouw probleem lokaler van aard en stoor je je aan één of twee plekken op je lichaam die je graag anders ziet dan is een cryolipolyse kuur écht iets voor jou.
Met cryolipolyse kunnen we heel lokaal vet reduceren. Plaatselijke vetcellen worden bevroren, door het bevriezen gaan de vetcellen kristalliseren en gaat het lichaam ze afbreken.
Cryolipolyse is toe te passen op buik, rug, bovenarmen, onderkin, billen, heupen, lovehandles, knieën en borsten (alleen mannen).

Cryolipolyse 

4. Vochtafvoer

Tijdens je zwangerschap houdt je veel overtollig vocht vast. Normaliter verlies je dit na de bevalling maar er zijn ook mama’s die het vocht vasthouden. Voor deze mama’s en voor iedereen met rusteloze benen is onze Bodystyle Pro heel geschikt!
Tijdens de behandeling krijg je een speciaal pak aan dat d.m.v. een luchtkamermassage vocht vanaf de voeten naar boven afvoert. Op deze manier worden vocht en afvalstoffen afgevoerd uit het lichaam. Dit noemt men ook wel lymfedrainage. Niet alleen verminderen daardoor opgezwollen voeten en benen maar ook cellulite verminderd aanzienlijk.

5. Huidverstrakking

Na de bevalling hebben veel vrouwen een verslapte buikwand. Om te bepalen welke behandeling geschikt is voor jou gaan we onderzoeken of de spieren van je buik zijn verslapt en/of de huid is verslapt.
Als de buikspieren zijn verslapt kunnen we deze versterken met het Tei System zoals eerder aangegeven in het stukje tekst over het Tei System.
Is de huid van je buik en/of decollete verslapt dan kunnen we deze verstevigen met de Mesobiolift. Een apparaat dat gebruikt maakt van radiogolven waardoor de aanmaak van elastinevezels en collageen wordt gestimuleerd.
Als de huid van je billen is verslapt en/of cellulite heeft dan is daar onze rollaction heel geschikt voor. Met de rollaction geven we heerlijke ontspannende massages die voor een heerlijk me-time momentje zorgen. Maar naast de ontspanning is de rollaction keihard voor cellulite en de verslapte huid van de billen!