Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

OK
Terug naar ons blog

Hoe raak ik mijn lovehandles kwijt?

Gepubliceerd op:

Hoe kom ik van mijn lovehandles af, hoe krijg ik dat buikje weg, hoe verminder ik mijn schurende dijen? Allemaal vragen die we dagelijks krijgen in onze salon en afslankpraktijk. En het antwoord is elke situatie anders. Eén ding staat wel vast… Plaatselijk vet verliezen lukt niet alleen met voeding en/of training.

Een groot misverstand dat nog steeds leeft onder velen is dat het mogelijk is om plaatselijk vet te verbranden door bijvoorbeeld talloze sit-ups te doen of een speciale kipfiletjes work-out voor de onderarmen. We gaan je uit de droom helpen… En zeg nou eerlijk het buikspierkwartiertje in de sportschool is toch stiekem gewoon een nachtmerrie?
Voor eens en altijd: Plaatselijke vetverbranding is onmogelijk zonder hulpmiddelen.

Methodes

De methodes die we toepassen in onze salon zijn afhankelijk van jouw situatie en doel. Het is dus ook van belang dat we alvorens dat we ergens mee starten een goed gesprek voeren over de verwachting, doelen, budget en situatie.
De methodes voor het kwijtraken van je lovehandles zijn als volgt:
– Dieetbegeleiding (overall vet verlies)
– TEI System (Vet verlies op lastige plekken + Spieropbouw en cellulite vermindering)
– Cryolipolyse behandelingen (Zeer plaatselijk vet verlies op één of twee plekken naar keuze)

Dieet begeleiding

In onze praktijk bieden we gratis begeleiding bij een dieet van Gewichtsbeheersing van A tot Z. Deze methode is heel geschikt voor mensen die niet enkel plaatselijk vet willen verliezen maar ook graag de rest van hun lichaam aanpakken. Door een dieet val je op alle plekken af op je lichaam… Het ene lichaamsdeel misschien meer dan het andere dat is afhankelijk van waar jouw lichaam vet op slaat. Dieetbegeleiding is bijvoorbeeld ook heel goed in te zetten naast Tei System en Cryolipolyse behandelingen. Deze behandelingen ondersteunen het dieet en zorgen er voor dat je ook op de lastige plekken vet verliest. Het grote verschil tussen een figuurcorrigerende behandelingen en een dieet is het feit dat je met een dieet echt daadwerkelijk kilo’s verliest en met figuurcorrigerende  behandelingen zit het voornamelijk in afname omvang in centimeters.

Tei System

Het Tei system is revolutionair op het gebied van figuurcorrectie. Niet alleen zorgt het Tei system voor vet verbranding maar daarnaast worden ook de spieren opgebouwd. Vrouwen zijn over het algemeen bang voor spieren en dat is helemaal nergens voor nodig. Naast dat spieren zorgen voor een beter metabolisme en een betere hormoonspiegel zorgt het voor algehele verstrakking van het lichaam et voila… buikjes, schurende dijen én lovehandles verdwijnen zo als sneeuw voor de zon.
Het voordeel van het Tei system is dat je veel lastige plekjes in één behandeling mee pakt.

Cryolipolyse

Onze meest plaatselijke figuurcorrigerende behandeling is cryolipolyse. D.m.v. koudetechniek worden plaatselijke vetcellen bevroren. De vetcellen kristalliseren en worden op natuurlijke wijze afgevoerd door het lichaam. Cryolipolyse is een wetenschappelijk bewezen techniek voor figuurcorrectie.
Cryolipolyse is dus heel plaatselijk toe te passen. Ons cryolipolyse apparaat heeft vier handles waardoor 2 zones in één behandeling behandeld kunnen worden. Door de plaatselijke toepassing verlies jij vet op plekken naar jouw keuze.
Cryolipolyse werkt dus heel plaatselijk op de volgende plekken:
– Buik
– Lovehandles
– BH-rand
– Onderarmen (kipfiletjes)
– Borsten (alleen mannen)
– Heupen (zadeltassen)
– Binnenbenen
– Knieën
– Onderkin
– Billen